TEAMSTRIJDERS artikelen

In samenwerking met Nike is de TEAMSTRIJDERS lijn gelanceerd. De kledinglijn is exclusief verkrijgbaar via de webshop 100%voetbal. De TEAMSTRIJDERS collectiebevat zowel sportieve, als lifestyle artikelen. 

 

TEAMSTRIJDERS

 

Verzendwijze en kosten
Orders worden verzonden met PostNL. Deze levert in de meeste gevallen binnen één a twee werkdagen. Verzendingen geschieden steeds voor rekening en risico van de verkoper. De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan ons. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen ons bedrijf verlaten.  Mocht de postbode u niet thuis treffen dan zal deze een afhaalbewijs bij u achterlaten. Daarmee kunt u dan, onder vertoning van een geldig identiteitsbewijs, het pakket afhalen op het postkantoor. Het pakket blijft drie weken op het postkantoor liggen voordat het weer naar ons wordt teruggezonden. Mochten wij in dergelijke situatie nog een keer het pakket aan u moeten sturen dan brengen wij opnieuw de hieronder vermelde verzend- en verpakkingskosten in rekening. Wij bieden ook de mogelijkheid uw bestelling af te laten leveren op een ander adres. U kunt dit aangeven bij het invullen van uw adresgegevens. Verzend- en administratiekosten: De kosten voor het verzenden van pakketpost is binnen Nederland € 4,95 voor pakketpost. Dit geldt voor pakketten tot 30 kilo. Voor pakketten die zwaarder zijn dan 30 kg gelden afwijkende tarieven. 
 
Levertijd
Wij doen ons uiterste best om de meeste artikelen binnen 1 tot 3 werkdagen na betaling van de order aan u te leveren. Wilt u van tevoren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel, bel of WhatsApp dan met onze klantenservice. Als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn, nemen wij even contact met u op. Zorg dus altijd dat uw e-mailadres juist is ingevuld en u regelmatig uw mail bekijkt.
 
Ruilen/retourneren van een artikel
Klanten hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 7 dagen een artikel te ruilen of te retourneren. De consument draagt de kosten van terugzending van goederen. De goederen kunnen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele onbeschadigde verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt zijn.
 
Contactgegevens klantenservice 
Telefoon +31(0)71-2032252
WhatsApp +31(0)6-30611650
E-mail info@elkkindeenbal.nl 
Adres Dorus Rijkersweg 13 | 2315 WC, Leiden | Nederland