Over ons

TEAMSTRIJDERS

Onder begeleiding van Koen Weijland en zijn team kunnen echte strijders via Nederlands grootste e-Sports-kanalen bekendheid genereren. Zij zullen bij TEAMSTRIJDERS worden ondersteund terwijl zij hun e-Sports-talent aan de wereld kunnen tonen.

  

Koen Weijland

Koen Weijland is de bekendste FIFA-speler van Nederland en tekende als eerste e-Sporter ooit een contract bij AFC Ajax, waar hij ook jarenlang als presentator actief was. Koens e-Sports carrière begon in 2010, waar hij Nederlands kampioen werd en kon afreizen naar Zuid-Korea voor een groot internationaal toernooi. In de jaren daarna heeft Koen vele e-Sports trofeeën gewonnen. Mede door deze prijzen kon Koen Nederland vertegenwoordigen in grote internationale toernooien in Berlijn en Parijs. Een hoogtepunt was de vierde plaats op het Wereldkampioenschap in Parijs in oktober 2011.

Daarnaast heeft Koen onlangs een boek uitgebracht: 'Strijder' - leven als een professioneel e-Sporter. In zijn boek beschrijft Koen de weg naar de top en geeft hij tips hoe ook jij een professioneel e-Sporter kunt worden. 

Het boek is hier verkrijgbaar.