OnePlus

Sinds 2018 is TEAMSTRIJDERS powered by OnePlus. Het technologiebedrijf, opgericht in 2013, is gestart met de ambitie om een betere telefoon te ontwikkelen. Tegenwoordig verzamelt de fabrikant talent over heel de wereld met verschillende achtergronden, overtuigingen en beschouwingen. Echter hebben zij één ding gemeen: dingen beter maken en iets betekenen voor de wereld. 

OnePlus streeft de hoogste standaards na, zowel beroepsmatig als persoonlijk en ethisch. Gedreven door enorme wilskracht ontwikkelen zij producten die niet aan landen of regio's zijn gebonden en gewoontes en culturen overstijgen.

Het bedrijf streeft altijd naar verbetering en probeert zoveel mogelijk waarde voor hun gebruikers te creëren. Door middel van zelfreflectie probeert OnePlus eerst zichzelf te verbeteren voordat zij eisen stellen aan anderen of hen bekritiseren.

Omdat OnePlus gelooft dat geweldige producten de levensstandaard van mensen verhogen en hen blij maken, brengen zij technologie terug naar de gemeenschap, door te bouwen aan een open platform waarin met elkaar samengewerkt kan worden. 

Roem en winst alleen zijn zelden synoniemen voor respect. Respect verdien je door goede dingen op de juiste manier te doen en door aan iets te bouwen wat ertoe doet.

OnePlus omschrijft zichzelf als dromers die altijd de meest ambitieuze doelen willen bereiken.

OnePlus is enthousiast en houdt van wat ze doen.

En het belangrijkste: Never Settle